Etikk og ansvar er en av hjørnesteinene i vår virksomhet. Våre 24 000 ansatte rundt om i verden bidrar med en positiv innflytelse på samfunnet der de bor og arbeider.

Å møte en omverden i stadig endring, forventninger fra våre samarbeidspartnere og samtidig forutse risiko og muligheter er fortsatt en integrert del av vår virksomhet. En virksomhet som kjennetegnes ved samfunnsansvar, miljøengasjement og økonomisk langsiktighet.

Les mer om hvordan vi har tatt vårt etiske og sosiale ansvar i 2017.

Ansvar i praksis

Vi forstår at vår innflytelse og vårt ansvar også strekker seg utenfor vårt selskap. Hvert år i oktober gjennomfører vi "Global Day of Service", en dag som helt er tilegnet frivillig arbeid.

En dag der vi gjør en forskjell i samfunnet der vi bor og arbeider.

Vi oppfordrer våre medarbeidere til å engasjere seg i frivillig arbeid, ikke bare denne dagen, men gjennom hele året.

Global Day of Service 2017 

Under Global Day of Service 2017 deltok over 7300 ansatte fra hele verden i ulike prosjekter. Tilsammen ble det bidratt med 29 000 timers arbeid denne dagen. 

TOP

Informasjonskapsler (cookies)

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å kartlegge hvordan besøkende bruker nettstedet, og for å forbedre din opplevelse. Du kan alltid slette informasjonskapsler ved å redigere innstillingene for informasjonskapsler i nettleseren din. Ved å fortsette aksepterer du at vi bruker informasjonskapsler.
Les mer