Better Health, Brighter Future

Vår historie


En fremgangsrik historieShire Pharmaceuticals Limited

Shire sin historie begynte i 1986 med en gruppe kreative gründere som bestemte seg for å finne løsninger på medisinske tilstander som manglet behandling. I løpet av de to første årene ble det lansert et legemiddel med ekstra kalsium for osteoporosepasienter. Deretter startet vi en innovativ legemiddelutvikling for pasienter med diagnoser som Alzheimers sykdom og fremskreden nyresvikt.

Behandlinger for sjeldne sykdommer

I 1992 gjorde vi det første av en rekke strategiske oppkjøp. Med disse oppkjøpene befestet vi våre produktlinjer og vår forretningsmodell - å kun fokusere på legemidler som forskrives av spesialister.

Etter tusenårsskiftet begynte vi å fokusere på sjeldne sykdommer, noe som fortsatt er vår strategiske retning. Takket være vellykkede oppkjøp og innovative lisensavtaler har vi i dag en omfattende pipeline. En sterk markedsføringsstrategi skal sikre at legene får den informasjonen de trenger, slik at de kan velge riktig behandling for pasientene.

Større muligheter

Ved oppkjøpet av Baxalta i juni 2016 ble det skapt et ledende globalt legemiddelselskap som hjelper mennesker med sjeldne sykdommer og andre tilstander som krever spesialistbehandling.

Med over 24 000 medarbeidere i mer enn 100 land har vi i dag en global rekkevidde. Det innebærer at vi kan utgjøre en forskjell og forandre livet til enda flere pasienter.

TOP

Informasjonskapsler (cookies)

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å kartlegge hvordan besøkende bruker nettstedet, og for å forbedre din opplevelse. Du kan alltid slette informasjonskapsler ved å redigere innstillingene for informasjonskapsler i nettleseren din. Ved å fortsette aksepterer du at vi bruker informasjonskapsler.
Les mer