Better Health, Brighter Future

FoU – genetisk forskningssyklusSjeldne og spesielle sykdommer

Vår strategi innen forskning og utvikling er å fokusere på spesifikke behandlingsområder for sjeldne og spesielle sykdommer der behandlingsalternativer ikke finnes. Vi har valgt å fokusere på de områdene der vi har erfaring og høy kompetanse, slik at vi kan drive forskningsprogrammene effektivt. Vi har blant annet utviklet spisskompetanse innen enzym- og proteinerstatningsterapi.

Innrette virksomheten

Pasienter og helsepersonell står alltid i sentrum hos oss. Men det er også viktig å innrette virksomheten i henhold til tilsynsmyndighetene, samtidig som vi ønsker å gi våre aksjeeiere en attraktiv avkastning.

Pipeline med rett risikobalanse

Vår kultur bygger på innovasjon og kalkulert risiko. Selv om hvert forskningsprogram er nyskapende, må de individuelle risikoene være forskjellige for at vi skal få en passende risikobalanse i vår pipeline. Vi bruker vår kreativitet både i forskningsprogrammer og for å danne eksternt samarbeid som kan øke suksessen for vår pipeline. Vi kan ikke være eksperter innen alle teknologiområder - derfor gir partnerskap med eksperter oss mulighet til å oppnå en bredere portefølje.

Riktige medarbeidere, riktig strategi

Vi bestreber oss på å sikre en høy og jevn produktivitet fra vår pipeline. Derfor rekrutterer vi de mest kompetente medarbeiderne og har en tydelig strategi for fremdrift i vår pipeline. Denne strategien gjør at vi raskt kan utvikle innovative behandlinger for våre pasienter.

Bygger opp vår portefølje

Vi bygger opp vår interne forskningsportefølje i henhold til mål som er realistiske for behandling av sykdommer hvor det mangler medisinsk behandling.

Økt forståelse for sykdommen

Kjernen i vår forskning er å fokusere på sykdommer der den bakenforliggende årsaken er kjent. Det betyr at vi starter med å øke vår forståelse av sykdommen ved å treffe pasienter og deres familier. Deretter ser vi på sykdommens underliggende biologi og velger et mål for behandlingen. Dette krever en fleksibel tilnærming for å kunne oppdage nye legemidler.

Verdensledende teknologileverandører

Internt er vår kjernekompetanse fokusert på omdanning av proteiner. For å oppnå optimale behandlingsløsninger har vi også inngått strategiske partnerskap med verdensledende teknologileverandører. Dette gir oss flere muligheter til å oppdage og utvikle nye legemidler mot sjeldne sykdommer.

Fokus på spesifikke mål

For å kunne gå effektivt videre med disse metodene bruker vi en hypotesedrevet metode som gjør at vi kan fatte kritiske beslutninger under hver fase i vår pipeline. Ved å fokusere på spesifikke sykdomsrelevante mål og fortløpende lære oss alt om sykdomsprosessen, kan vi skape livsforandrende behandlingsmetoder.

TOP

Informasjonskapsler (cookies)

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å kartlegge hvordan besøkende bruker nettstedet, og for å forbedre din opplevelse. Du kan alltid slette informasjonskapsler ved å redigere innstillingene for informasjonskapsler i nettleseren din. Ved å fortsette aksepterer du at vi bruker informasjonskapsler.
Les mer