Better Health, Brighter Future

Hos Shire har vår evne til å akseptere forandringer og tilpasse oss alltid vært nøkkelen til vår fremgang. Vi søker aktivt etter nye partnere for å få vårt selskap til å vokse. Som en del av vårt mål om å introdusere innovative behandlinger for pasienter som i dag mangler behandlingsalternativer, deltar Shire i en rekke partnerskap med ledende akademiske sentre, teknologileverandører og bioteknologiselskaper. Disse partnerskapene gir Shire tilgang til et bredt spekter av innovasjoner som er på linje med våre strategiske behov, og som kombinerer ekspertisen hos våre partnere med Shire sin kompetanse innen utvikling og kommersialisering.

Gjennom vårt samarbeid bestreber vi oss på å forenkle og fremskynde utviklingen av livsforandrende behandlinger. Kontakt oss gjerne om et mulig samarbeid ved å sende e-post til rarediseaseresearch@shire.com.

Akademiske sentre

 Boston Childrens HospitalCincinnati Childrens
 Cystic Fibrosis Foundation  TiGem

 

Teknologileverandører

 SangaMD

Bioteknologiske selskaper

 ArmagenArgenX
 EthrisEvotec
 SophysaInception Sciences

 

TOP

Informasjonskapsler (cookies)

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å kartlegge hvordan besøkende bruker nettstedet, og for å forbedre din opplevelse. Du kan alltid slette informasjonskapsler ved å redigere innstillingene for informasjonskapsler i nettleseren din. Ved å fortsette aksepterer du at vi bruker informasjonskapsler.
Les mer