Better Health, Brighter Future

Samarbejd med pasientorganisasjonerVi har en lang tradisjon for å samarbeide med pasientorganisasjoner. I dette viktige arbeidet fokuserer vi på å gjøre en forskjell for dem som lever med sjeldne sykdommer og andre tilstander som krever spesialistbehandling. Ved å gi pasientorganisasjonene støtte til å nå sine mål kan de ivareta sine medlemmers interesser på best mulig måte.

Vi samarbeider for å skape muligheter for bedre behandling og tilgang til behandlinger som virkelig utgjør en forskjell for både pasienter og helsepersonell.

Shire har også forpliktet seg til å offentliggjøre alle verdioverføringer til pasientorganisasjoner i tråd med EFPIA disclosure code. Her kan du lese mer.

TOP

Informasjonskapsler (cookies)

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å kartlegge hvordan besøkende bruker nettstedet, og for å forbedre din opplevelse. Du kan alltid slette informasjonskapsler ved å redigere innstillingene for informasjonskapsler i nettleseren din. Ved å fortsette aksepterer du at vi bruker informasjonskapsler.
Les mer