Better Health, Brighter Future

ArianMottarElapraseDirectRelief og Project Hope

Gjennom vårt samarbeid med de ikke-statlige organisasjonene DirectRelief og Project Hope donerer vi legemidler, og arbeider for økt kunnskap om, og forståelse av, hvordan behandling av sykdommer forbedrer menneskers livssituasjon. Vi bidrar med medisinsk hjelp og identifiserer pasientenes behov i regioner der vi ikke har forretningsvirksomhet. Dessuten tilbyr vi enzymerstatningsterapi til pasienter med Gauchers sykdom, Fabrys sykdom og Hunters sykdom (MPS II).

Katastrofehjelp

Vi gir også økonomisk støtte ved ulike katastrofer som rammer verden. Da Nepal ble rammet av kraftige jordskjelv donerte vi 20 000 dollar til både Americares og Direct Reliefs. I tillegg donerte Shire sine medarbeidere 10 000 dollar til Direct Relief. I 2014 bidro våre medarbeidere (via «employee-matched fund») med 50 000 dollar til Direct Relief og Americares til behandling av personer som var smittet av ebola.

Da den kraftige tyfonen Haiyan slo til i 2013 donerte vi 45 000 dollar via vår partner NGO. Hvert år støtter vi dessuten Americares luftbroer med leveranser til land der behovet er stort, for eksempel Guatemala og Nicaragua. 

Aktiv rolle i PQMD

Siden 2013 har vi hatt en aktiv rolle som styremedlem i det ideelle partnerskapet Quality Medical Donation (PQMD) - en global og unik allianse av organisasjoner og foretak. PQMD arbeider for å utvikle og fremme en høy standard for donasjoner av medisinsk utstyr og tjenester, blant annet i katastroferammede områder.

 
TOP

Informasjonskapsler (cookies)

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å kartlegge hvordan besøkende bruker nettstedet, og for å forbedre din opplevelse. Du kan alltid slette informasjonskapsler ved å redigere innstillingene for informasjonskapsler i nettleseren din. Ved å fortsette aksepterer du at vi bruker informasjonskapsler.
Les mer