Better Health, Brighter Future

Vårt arbeid handler om å utgjøre en forskjell for mennesker med sjeldne sykdommer og andre tilstander som krever spesialistbehandling. Vi samarbeider med pasientorganisasjoner for å støtte deres arbeid for bedre behandling og bedre tilgang til behandling. I dette viktige arbeidet fokuserer vi på å utgjøre en forskjell og skape merverdi, samt støtte organisasjonene med å nå sine oppsatte mål, slik at de kan ivareta sine medlemmers interesser på beste måte.

Vi arbeider også med programmer, som øker kunnskapen om sjeldne sykdommer, som har som formål at flere skal få en korrekt diagnose.

I DENNE DELEN
Samarbejd med pasientorganisasjoner

Vi har en lang tradisjon i å støtte og samarbeide med pasientorganisasjoner.

Shire sine legemidler anvendes for behandling av alvorlige sykdomstilstander som har stor innvirkning på dagliglivet.

Vi donerer legemidler og arbeider for økt kunnskap om, og forståelse av, hvordan behandling av sykdommer forbedrer menneskers livssituasjon.

TOP

Informasjonskapsler (cookies)

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å kartlegge hvordan besøkende bruker nettstedet, og for å forbedre din opplevelse. Du kan alltid slette informasjonskapsler ved å redigere innstillingene for informasjonskapsler i nettleseren din. Ved å fortsette aksepterer du at vi bruker informasjonskapsler.
Les mer